DUBAI OLIVE OIL COMPETITION 

DUBAIOOC 2024 Early Harvest:
19 - 23 Φεβρουαρίου, 2024

DUBAIOOC 2024:
23- 25 Ιουνίου, 2024

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Το 2017, όταν ξεκινήσαμε, υποσχεθήκαμε στους καταναλωτές ότι θα καταφέρουμε να αναφέρουμε τα Καλύτερα Ελαιόλαδα στον κόσμο, για να τους προσφέρουμε μια άμεση και χωρίς διαμεσολαβητές σχέση με αυτά τα πολυτελή προϊόντα.

Μετά από 6 χρόνια προσπάθειας ταξιδεύοντας τον κόσμο σε διεθνείς εκθέσεις, έχοντας φέρει τα μεγαλύτερα κριτικά επιτροπές και τους καλύτερους σεφ στο Ντουμπάι, και έχοντας οργανώσει 6 εκδόσεις,

Με αποτέλεσμα περισσότερους από 1400 διαφορετικούς παραγωγούς που αναφέρθηκαν και σχεδόν 900 νικητές, είμαστε ευχαριστημένοι να ανακοινώσουμε ότι αυτή η αποστολή έχει ολοκληρωθεί. Τέλος, προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα, το πιο σημαντικό για εσάς αλλά και για εμάς:

Η ΕΜΠΟΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΩΝ.

Η νέα αποστολή του Dubaiooc είναι πλέον να διασφαλίζει στους καταναλωτές που αγοράζουν ελαιόλαδο από τις πλατφόρμες μας, είτε στο Διαδίκτυο είτε σε φυσικά καταστήματα, ότι κάθε χρόνο μόνο τα ελαιόλαδα που έχουν κερδίσει μετάλλιο θα παραμένουν διαθέσιμα προς πώληση.

Ενώ πολλοί διαγωνισμοί υπόσχονται ορατότητα και πωλήσεις, οι μόνες ουσιαστικές αλλαγές από χρόνο σε χρόνο είναι συχνά η άφιξη νέων μαρκών και μια αύξηση στο κόστος συμμετοχής.

Το DubaiOOC ήταν το μόνο που επένδυσε τόσο πολύ στο μάρκετινγκ για να προωθήσει τους νικητές. Σήμερα, καθώς φτάνουμε στο πιο συγκεκριμένο στάδιο της εργασίας μας, που είναι η πραγματική πώληση μέσω των καταστημάτων και των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων, το DubaiOOC πηγαίνει ακόμα περαιτέρω.

Τώρα, ο διαγωνισμός θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις μάρκες που πωλούνται στα καταστήματά μας, και όχι μόνο για ένα μπουκάλι, αλλά για όλα τα μπουκάλια που επιθυμούν να κριθούν από τα καλύτερα κριτικά επιτροπές στον κόσμο. Αυτό θα τους επιτρέψει να γνωρίζουν τα Καλύτερα Ελαιόλαδά τους από την αρχή της σεζόν και έτσι να προσαρμόζουν την τιμή πώλησής τους για το υπόλοιπο του χρόνου.

Έτσι δεσμευόμαστε στους καταναλωτές όσο και στους παραγωγούς ότι το μοναδικό στόχο του Διαγωνισμού Ελαιολάδου του Ντουμπάι θα παραμείνει πάντα να προωθεί αυτή την άμεση σχέση μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών.

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα Καλύτερα Ελαιόλαδα που έχουμε καταγράψει και να έχετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη παγκόσμια πλατφόρμα για πολυτελές ελαιόλαδο, όλα όσα χρειάζεστε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε ένα από τα λογότυπα παρακάτω.

Για να εγγραφείτε στην επόμενη έκδοσή μας, που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στη διάσημη διεθνή έκθεση Gulfood στο Ντουμπάι, απλά κάντε κλικ στη φόρμα που αντιστοιχεί σε εσάς.

Πρώτη Συμμετοχή

375 € / Μάρκα

DubaiOOC 2024 Early Harvest

Για μάρκες που δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων ελαιολάδου στον κόσμο.

Συμμετέχετε για πρώτη φορά και θέλετε να είστε μέρος του Διαγωνισμού Ελαιολάδου του Ντουμπάι; Όνειρεύεστε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να προωθήσετε παγκοσμίως το ελαιόλαδό σας; Ήρθε η ώρα σας. Με την εγγραφή σας, μπαίνετε σε μια φημισμένη αρένα όπου κάθε λεπτομέρεια μετρά.

Για την πρώτη σας συμμετοχή, υπάρχει ένα σημαντικό ποσό εργασίας που πρέπει να γίνει. Χρειαζόμαστε να αναπτύξουμε τη σελίδα παρουσίασής σας, να δημιουργήσουμε τη σελίδα του προϊόντός σας και να γυρίσουμε τη φιάλη σας για βίντεο. Επομένως, για μια πρώτη συμμετοχή, δεν μπορεί να προσφερθεί έκπτωση.

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε ένα σταθερό μάρκετινγκ φάκελο που υπογραμμίζει και προωθεί τη μάρκα σας στον απέραντο κόσμο του ελαιολάδου.

Οι Νικητές Μας

175 € / Μάρκα

DubaiOOC 2024 Early Harvest Our Winners

Για παραγωγούς που έχουν κερδίσει προηγουμένως μετάλλιο στις εκδόσεις μας αλλά δεν πωλούνται ακόμα στα καταστήματά μας.

Συγχαρητήρια για την επίτευξή σας! Λάμψατε στις προηγούμενες εκδόσεις μας κερδίζοντας ένα μετάλλιο, σηματοδοτώντας σας ως μία από τις καλύτερες μάρκες ελαιολάδου στον κόσμο στα μάτια μας.

Τιμούμε το ταλέντο και την αφοσίωσή σας προσφέροντας μια ειδική τιμή για να γιορτάσουμε τη νίκη σας.

Ίσως δεν είστε ακόμα έτοιμοι να προωθήσετε το ελαιόλαδό σας μέσα στο δίκτυό μας. Σεβόμαστε την απόφασή σας και γι' αυτό προσφέρουμε αυτή την ενδιάμεση τιμή, ειδικά σχεδιασμένη για εξαιρετικές μάρκες όπως η δική σας.

Οι Συνεργάτες Μας

Δωρεάν Συμμετοχή

DubaiOOC 2024 Early Harvest Our Partners

Για τους παραγωγούς που έχουν ήδη κερδίσει ένα μετάλλιο και τα ελαιόλαδά τους πωλούνται στα καταστήματά μας.

Με εσάς στο νου δημιουργήσαμε τον Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Ντουμπάι. Εκπροσωπεύετε τον δεσμό που επιδιώκουμε να στήσουμε μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών και των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να διασφαλίσετε και να επιβεβαιώσετε στους διεθνείς αγοραστές ότι το ελαιόλαδό σας δεν είναι μόνο εξαιρετικό αλλά αξίζει και ένα ξεχωριστό σημείο στα καταστήματά μας.

Ως εκτιμητικοί μας συνεργάτες, ανακαλούμε το τέλος εγγραφής. Καταχωρήστε όσα μπουκάλια επιθυμείτε χωρίς κόστος.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Αυτή η έκδοση πραγματοποιείται στο Ντουμπάι.
Αυτός ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους, αλλά μόνο για εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την περίοδο 2023/2024,
επιτρέπονται μονοποικιλιακά και μείγματα ελαιολάδων. (όχι αρωματισμένα)
Το κριτικό επιτελείο είναι διεθνές.
Δεν χρειαζόμαστε την ανάλυση του ελαιολάδου σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Για κάθε εγγραφή που υποβάλλεται:
Α) 2 δείγματα των 500ml
Ή
Β) 4 δείγματα για μπουκάλια 250ml ή μικρότερα

Όλα τα δείγματα πρέπει να σταλούν στην παρακάτω διεύθυνση:
Dubai Olive Oil Competition
73 Allée Kleber 34000 Montpellier (Γαλλία)
+33 7 49 45 46 24

Προθεσμία:

Τα δείγματα πρέπει να σταλούν πριν από την 01 Φεβρουαρίου 2024.

Contact:

E-mail: contact@dubaiooc.com

www.dubaiooc.com

www.bestoliveoils.store

WHATSAPP +33 7 49 45 46 24