Ελάτε στη Μεγαλύτερη Παγκόσμια Πλατφόρμα Πωλήσεων για Ποιοτικά Ελαιόλαδα

Όταν ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε αυτήν την πλατφόρμα το 2017, ήταν σχεδόν αδύνατο για τους καταναλωτές να βρουν στο διαδίκτυο τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου.

Μόνο μάρκες όπως η Carrefour και άλλοι μεγάλοι λιανοπωλητές ήταν ευρεία γνωστές. Σήμερα, έξι χρόνια αργότερα, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των διαγωνισμών έχει τριπλασιαστεί και χιλιάδες παραγωγοί έχουν κερδίσει χρυσά μετάλλια, εξακολουθεί να είναι δύσκολο για τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου.

Παρ' όλα αυτά, 20.000 € είναι το ποσό που ένας παραγωγός δαπανά κατά μέσο όρο κάθε χρόνο για να προωθήσει την επωνυμία του. Ανάμεσα στους διάφορους διαγωνισμούς και τα έξοδα αποστολής τους, τις διεθνείς εκθέσεις και άλλες δράσεις marketing, αυτή η επένδυση σπάνια αποπληρώνεται.

Αγαπητοί παραγωγοί, όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχουμε απλά συγκεντρώσει τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου στο www.bestoliveoils.store

Έχουμε αναπτύξει μια πλήρη στρατηγική που παρέχει τώρα έναν άμεσο και χωρίς μεσάζοντες σύνδεσμο μεταξύ εσάς, των κερδισμένων παραγωγών του διαγωνισμού ελαιόλαδου του Dubai, και των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, επιτέλους, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εσείς που είστε ανάμεσα στους καλύτερους παραγωγούς ελαιόλαδου στον κόσμο, είστε τώρα προσβάσιμοι στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με ένα μόνο κλικ.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ανακαλύψτε" στο κάτω μέρος κάθε μπουκαλιού του ελαιόλαδου σας, αυτοί οι καταναλωτές μπορούν να βυθιστούν στην ιστορία και τις πληροφορίες σας, επιτρέποντάς τους να κάνουν την αγορά τους με πλήρη γνώση των γεγονότων.

Και αυτό δεν είναι μόνο στο διαδίκτυο· έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν το εξαιρετικό σας ελαιόλαδο στα φυσικά μας καταστήματα και στις διεθνείς εκθέσεις.

Καθ' όλη τη διάρκεια των ετών, έχουμε κάνει μεγάλα πράγματα για να κατασκευάσουμε την πλατφόρμα που βλέπετε σήμερα. Όλα αυτά έγιναν με έναν μόνο σκοπό: να δημιουργήσουν αυτήν την άμεση σύνδεση μεταξύ εσάς, των παραγωγών των καλύτερων ελαιολάδων του κόσμου, και των καταναλωτών.

Ας το συνοψίσουμε:

Βήμα 1:

www.dubaiooc.com

Δημιουργία ενός από τους καλύτερους διαγωνισμούς ελαιόλαδου στον κόσμο στο πιο πολυτελές μέρος του κόσμου:

- το Dubai.

Ποια είναι τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο; Αυτή είναι η ερώτηση που όλοι θέτουν.

Για να εξασφαλίσουμε στους καταναλωτές συνεχή πρόσβαση στα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε τον καλύτερο διαγωνισμό ελαιόλαδου στον κόσμο. Συγκεντρώνοντας τις πιο επιφανείς επιτροπές, εξασφαλίζουμε στους καταναλωτές ότι μόνο τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου θα είναι προς πώληση.

Για κάθε νικητή, δημιουργήσαμε δημοσιεύσεις και βίντεο για να μοιραστούν στα κοινωνικά δίκτυα τους. Και κάθε χρόνο, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε περαιτέρω την ποιότητα αυτών των βίντεο, προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα εξαιρετικά τους ελαιόλαδα.

Σελίδα παρουσίασης

Για να μπορούν οι καταναλωτές να έχουν μια ακριβή ιδέα για κάθε παραγωγό, δημιουργήσαμε πάνω από 900 σελίδες παρουσίασης. Αυτές οι σελίδες είναι συνοπτικές εκδόσεις των ιστοσελίδων κάθε παραγωγού, που ενσωματώνουν τις ιστορίες τους, τα βίντεο τους και τα κοινωνικά τους δίκτυα. Στη συνέχεια, βελτιστοποιήσαμε αυτές τις σελίδες για την κατάταξη στο Google, ώστε να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα.

ΒΉΜΑ 3 :

Άνοιγμα των Καλύτερων Καταστημάτων Ελαιόλαδου

Τώρα που έχουμε αναγνωρίσει τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο, ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε 1000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Θέλουμε να κάνουμε αυτά τα ελαιόλαδα άμεσα προσβάσιμα στους καταναλωτές, είτε μέσω των δικών μας καταστημάτων είτε μέσω σημείων πώλησης σε άλλα καταστήματα, παλάτια και εστιατόρια.

Να κάνουμε αυτά τα ελαιόλαδα γρήγορα προσβάσιμα είναι μια πραγματική προτεραιότητα, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει στη συνέχεια να αναπτύξουμε σωστά την ηλεκτρονική πώληση χάρη στα αποθέματα που είναι άμεσα διαθέσιμα επί τόπου.

ΒΉΜΑ 4:

Δημιουργία του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος για το Ποιοτικό Ελαιόλαδο.

Η διαδικτυακή πώληση δεν είναι πια το μέλλον, είναι το παρόν.

Οι επιχειρήσεις που δεν κατάφεραν να κάνουν αυτήν την μετάβαση βρίσκονται δυστυχώς σε μεγάλες δυσκολίες, αν όχι να κλείνουν. Η διαδικτυακή πώληση, με ελάχιστη προσπάθεια και επένδυση, ανοίγει την πρόσβαση σε άγνωστες μέχρι τώρα αγορές.

Επιτρέπει στους παραγωγούς να πουλάνε τα προϊόντα τους με την μεγαλύτερη δυνατή προστιθέμενη αξία, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια άμεση σχέση με τους πελάτες τους.

ΒΉΜΑ 5:

www.bestoliveoilsranking.com

Best Olive Oils Ranking

Ultra Premium EVOO

100/100 TO 90/100

Premium EVOO

89/100 TO 80/100

Best EVOO

79/100 TO 70/100

Μέχρι τώρα, τα ελαιόλαδα κατατάσσονταν βάσει του αριθμού των συμμετοχών τους σε διάφορους διαγωνισμούς.

Για πρώτη φορά, τα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο κατατάσσονται βάσει της ποιότητάς τους.

Αυτό επιτρέπει επιτέλους στους καταναλωτές να γνωρίζουν ποια είναι πραγματικά τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο.

ΒΉΜΑ 6:

Best Olive Oils By Country

Bestoliveoils.store σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ειδικά για τους καταναλωτές που διαμένουν εκτός των χωρών παραγωγής ελαιολάδου, όπως Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Γερμανία κ.λπ.

Για τους καταναλωτές που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα ελαιόλαδα της δικής τους χώρας, έχουμε δημιουργήσει μια ειδική ιστοσελίδα που συγκεντρώνει αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα. Αλλά αυτό δεν είναι όλο, αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον λεγόμενο "oléotourisme" στους παραγωγούς της επιλογής τους.

Για τους παραγωγούς, αυτός ο ιστότοπος αποτελεί μια πλατφόρμα που τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν από τα άλλα ελαιόλαδα της χώρας τους, επισημαίνοντας την εξαιρετική τους ποιότητα.

ΒΉΜΑ 7:

Εθνικός Διαγωνισμός

Ο Διαγωνισμός Ελαιολάδου του Ντουμπάι είναι ένας διεθνής διαγωνισμός, με τον πολύ συγκεκριμένο στόχο να ανακαλύψει και να προωθήσει τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο.

Είμαστε επίγνωμονες ότι υπάρχουν χιλιάδες παραγωγοί ελαιολάδου που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό και να λάβουν μια ακριβή αξιολόγηση της ποιότητας των ελαιόλαδων τους.

Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν εθνικό διαγωνισμό σε κάθε χώρα παραγωγής ελαιολάδου, προκειμένου να καθορίσουμε τα καλύτερα τοπικά ελαιόλαδα.

Αυτοί οι εθνικοί διαγωνισμοί θα επωφεληθούν από την ίδια προώθηση με αυτήν που πραγματοποιούμε για το DubaiOOC, ωστόσο η εγγραφή θα είναι λιγότερο δαπανηρή, επιτρέποντας έτσι στους παραγωγούς να συμμετέχουν με πολύ περισσότερα δείγματα.

Επιπλέον, για αυτούς τους εθνικούς διαγωνισμούς αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες τοπικές επιτροπές ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν καλύτερα τα ελαιόλαδα της χώρας τους.

ΒΉΜΑ 8:

Διεθνείς εκθέσεις

Από το 2017, περιηγηθήκαμε σε διεθνείς εκθέσεις για να συναντήσουμε τους παραγωγούς από κοντά, να κατανοήσουμε τις προσδοκίες και τις επιθυμίες τους.

Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις ιστορίες τους, τις πρακτικές τους και τα προϊόντα τους, επιτρέποντάς μας έτσι να τα προωθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δυστυχώς, κάθε έκθεση φιλοξενεί εκατοντάδες παραγωγούς, ο καθένας υποστηρίζοντας ότι έχει το καλύτερο ελαιόλαδο. Αυτή η κοινή δήλωση δημιουργεί σύγχυση για τους καταναλωτές και καθιστά δύσκολο για τους παραγωγούς να ξεχωρίσουν ο ένας από τον άλλο.

ΒΉΜΑ 9:

Best Olive Oils Store Stands

Προκειμένου να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου σε ένα μόνο περίπτερο, πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε το δικό μας χώρο. Αυτό το περίπτερο ενώνει τους καλύτερους παραγωγούς του κόσμου, δίνοντας στους καταναλωτές άμεση πρόσβασ

Όχι μόνο αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε επαφές, είτε με τα παλάτια και τα εστιατόρια, αλλά επιτρέπει επίσης την ανάπτυξη των franchises.

ΒΉΜΑ 10:

www.bestoliveoilspackaging.com

Best Olive Oils Packaging

Το να έχετε ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο είναι απαραίτητο, αλλά να έχετε αυτό το ελαιόλαδο σε ένα όμορφο μπουκάλι, είναι ακόμα πιο ευχάριστο.

Για να τιμήσουμε τους παραγωγούς που φρόντισαν να σχεδιάσουν υπέροχα μπουκάλια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ειδική κατηγορία "Olive Oil Gift" στον ιστότοπό μας.

Αυτά τα εξαιρετικά μπουκάλια προορίζονται για εκείνους που θέλουν να προσφέρουν ένα μοναδικό και εξευγενισμένο δώρο, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με μια φιάλη κρασιού ή αρώματος.

Για να αναγνωρίσουμε και να καταγράψουμε αυτά τα εξαιρετικά συσκευασμένα ελαιόλαδα, δημιουργήσαμε έναν ειδικό διαγωνισμό: www.bestoliveoilspackaging.com

Κάθε νικητής αυτού του διαγωνισμού δεν κερδίζει μόνο μια μετάλλιο, αλλά και έναν προϋπολογισμό marketing για την προώθηση της μάρκας του.

ΒΉΜΑ 11:

www.bestoliveoilsmarketing.com

Best Olive Oils Marketing

Η πώληση δεν υπάρχει χωρίς marketing, και κατανοούμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για μια επιχείρηση να προσλάβει και να δημιουργήσει μια αρμόδια ομάδα marketing. Το κόστος είναι συχνά απαγορευτικό και οι απαιτούμενες δεξιότητες πολλές.

Για να δώσουμε σε όλους τους παραγωγούς πρόσβαση στις καλύτερες στρατηγικές marketing για τις μάρκες τους, δημιουργήσαμε έναν ειδικό ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος τους επιτρέπει να υλοποιήσουν όλες τις επιθυμητές ενέργειες marketing, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

ΒΉΜΑ 12:

Συγκεντρωτική Αγορά

Η προμήθεια με μπουκάλια είναι ένας από τους πιο περίπλοκους τομείς για τους παραγωγούς.

Οι προμηθευτές μπουκαλιών, είτε πωλούν μεγάλες ποσότητες προϊόντων εισόδου είτε μικρότερες ποσότητες πιο πολυτελών προϊόντων, δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται πραγματικά για τον κόσμο του ελαιόλαδου.

Συγκεντρώνοντας όλες τις παραγγελίες των παραγωγών σε ένα κέντρο αγορών, μπορούμε να προσφέρουμε στους παραγωγούς μικρότερους χρόνους παράδοσης, χαμηλότερες τιμές και μια πολύ μεγαλύτερη επιλογή.

ΒΉΜΑ 13:

Λαδοτουρισμός

Από το 2017, έχουμε λάβει αμέτρητες αιτήσεις από ιδιώτες, ομάδες ή επιτροπές επιχειρήσεων που επιθυμούν να επισκεφτούν παραγωγούς και να περάσουν μια ημέρα μαθαίνοντας περισσότερα για τη διαδικασία παραγωγής του ελαιόλαδου.

Ο λεολιοτουρισμός είναι μια αναδυόμενη τάση και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτή την εμπλουτιστική εμπειρία. Εχοντας αναφέρει τους καλύτερους παραγωγούς ελαιόλαδου στον κόσμο, μας φαίνεται λογικό να προσφέρουμε τη δυνατότητα, μέσω του ιστότοπού μας, να κλείσουν επισκέψεις στον παραγωγό της επιλογής τους.

ΒΉΜΑ 14:

Ανάπτυξη Κοινωνικών Δικτύων

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι σήμερα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνουν γνωστοί σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι σημερινοί influencers είναι οι χθεσινοί πωλητές, με ένα βίντεο, μια φωτογραφία ή μια δημοσίευση, προκαλούν αμέσως ενδιαφέρον σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Συνεργαζόμαστε με influencers που έχουν τις πιο ενδιαφέρουσες κοινότητες για τη δουλειά μας (υγιεινή διατροφή, βιολογικά, αθλητισμός, γαστρονομική τροφή).

Μέσω απλών δημοσιεύσεων και βίντεο, μπορούμε να φέρουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα ελαιόλαδα στις ιστοσελίδες μας, ώστε να ανακαλύψουν τις σελίδες παρουσίασής σας και να αγοράσουν τα μπουκάλια σας.

Κάνοντας φωτογραφίσεις με μοντέλα σε γκουρμέ εστιατόρια πολλαπλασιάζει κατά 5 τον αριθμό των αλληλεπιδράσεων.

ΒΉΜΑ 15:

Star Chefs Dubai

Οι σεφ εστιατορίων με αστέρια και πολυτελών ξενοδοχείων παίζουν κρίσιμο ρόλο στην αναδείξη της μάρκας σας και την αύξηση της ορατότητάς σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τους μεγαλύτερους σεφ του Ντουμπάι και τους εντάξαμε στον διαγωνισμό μας από την πρώτη έκδοση.

Όχι για να κρίνουν τα ελαιόλαδα, αλλά για να μας δώσουν τη γνώμη τους και κυρίως για να τους ανακαλύψουν ελαιόλαδα που δεν θα είχαν πρόσβαση αλλιώς.

Αυτό επιτρέπει στους παραγωγούς να εμπορεύονται τα ελαιόλαδα τους στα πιο πρεστίζ μέρη, αναδεικνύοντας έτσι τη δουλειά τους με εξαιρετικό τρόπο.

ΒΉΜΑ 16:

www.bestoliveoilschool.com

Best Olive Oils School

Οι σεφ από τα εστιατόρια με αστέρια και τα παλάτια παίζουν ένα κρίσιμο ρόλο στην αξιοποίηση του brand σας και την αύξηση της ορατότητάς σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τους μεγαλύτερους σεφ του Dubai και τους ενσωματώσαμε στον διαγωνισμό μας από την πρώτη έκδοση.

Όχι για να κρίνουν τα λάδια, αλλά για να μας δώσουν την ενημερωμένη γνώμη τους και κυρίως για να τους κάνουμε να ανακαλύψουν ελαιόλαδα που δεν θα είχαν ποτέ πρόσβαση αλλιώς.

Αυτό επιτρέπει στους παραγωγούς να προωθήσουν τα ελαιόλαδά τους σε πιο διακεκριμένους χώρους, ενισχύοντας έτσι την εξαιρετική τους εργασία με τον καλύτερο τρόπο.

ΒΉΜΑ17:

Άνοιγμα καταστημάτων φραγκοληψίας των καλύτερων ελαιόλαδων σε όλο τον κόσμο

Η εμπορία των υψηλής ποιότητας ελαιόλαδων βρίσκεται σε μια πραγματική καμπή. Πολλοί πελάτες τα αναζητούν, αλλά είναι πολύ σπάνια διαθέσιμα, και ποτέ απευθείας και χωρίς ενδιάμεσους.

Έχουμε λάβει πολλές αιτήσεις από ανθρώπους που επιθυμούν να ανοίξουν καταστήματα φραγκοληψίας. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να έχουμε καταχωρήσει το μέγιστο αριθμό μαρκών ώστε να μπορούμε να προμηθεύσουμε όλα τα καταστήματα χωρίς διακοπή των αποθεμάτων.

Τώρα που αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί, η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουμε τον μέγιστο αριθμό σημείων πώλησης στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Εάν είστε παραγωγός και επιθυμείτε να ενταχθείτε στο μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο υψηλής ποιότητας ελαιολάδου, απλά κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί.

Ελάτε να ενταχθείτε στα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου.