Κεντρική αγορά για μπουκάλια ελαιόλαδου 

Το γνωρίζουμε, ως παραγωγοί ελαιολάδου, το μπουκάλι είναι το κλειδί της μάρκας σας. Ωστόσο, η διαχείρισή του είναι συχνά το πιο περίπλοκο μέρος. Η αγορά μόνος σας, η διαπραγμάτευση μόνος σας, όλα αυτά είναι μια πραγματική πρόκληση.

Είτε είστε μεγάλος παραγωγός που παραγγέλνει εκατομμύρια μπουκάλια, είτε μικρή οικογενειακή εκμετάλλευση με περιορισμένη σειρά, όλοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προμήθεια των μπουκαλιών σας.

Χαμένες προθεσμίες, επίμονη έλλειψη αποθέματος, συνεχείς αυξήσεις των τιμών... Αυτά τα εμπόδια είναι πολλαπλά φραγμοί που βλάπτουν την ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε με ηρεμία την επόμενη σεζόν.

Η εξήγηση για αυτήν την χαοτική κατάσταση είναι απλή: για τους κατασκευαστές γυαλιού, το ελαιόλαδο δεν είναι προτεραιότητα. Προτιμούν να επικεντρωθούν στην παραγωγή μπουκαλιών κρασιού, βαζάκια μαρμελάδας και άλλων προϊόντων που μπορούν να τυποποιηθούν και να παραχθούν σε εκατομμύρια μονάδες. Οι μικρές σειρές για τους παραγωγούς ελαιολάδου, ο καθένας επιθυμώντας μοναδικά μπουκάλια, δεν τους ενδιαφέρουν.

Το μπουκάλι σας είναι το τελικό αποτέλεσμα όλης της δουλειάς σας, είναι το σημαντικότερο πράγμα σε όλα τα επίπεδα, καθορίζει την τιμή πώλησής σας, επομένως τον τζίρο σας. Είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο μάρκετινγκ επειδή μόλις πουληθεί ανήκει στους πελάτες, και επομένως μπορεί να ανακαλυφθεί από άλλους πελάτες.

Το χειρότερο πράγμα είναι να φτιάξετε ένα ποιοτικό ελαιόλαδο, να το βάλετε σε ένα πρώτης τιμής μπουκάλι με μια ετικέτα. Είναι σαν να κατασκευάζετε έναν κινητήρα Ferrari για να τον τοποθετήσετε στο φθηνότερο αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμο.

Για παράδειγμα, εδώ είναι τα φθηνότερα μπουκάλια ελαιολάδου από το Carrefour στο Ντουμπάι.

Για να γίνουμε πιο δυνατοί και να σας δώσουμε επιτέλους πρόσβαση στα μπουκάλια που επιθυμείτε, σε λογική τιμή και στο καλύτερο χρονοδιάγραμμα, προτείνουμε να δημιουργήσουμε μαζί ένα κέντρο αγορών. Αντί να αφήνουμε εκατοντάδες παραγωγούς να τοποθετούν τις παραγγελίες τους ξεχωριστά απευθείας στους κατασκευαστές, προτείνουμε να συγκεντρώσουμε αυτές τις παραγγελίες. Έτσι, μπορούμε επιτέλους να διασφαλίσουμε ότι τα αιτήματά σας θα εκπληρωθούν.

Συνεπώς, αυτό το κέντρο αγορών προορίζεται για παραγωγούς που ήδη εφοδιάζονται από εταιρείες ή αναπωλητές και επιθυμούν να λάβουν είτε καλύτερη τιμή, καλύτερο χρόνο παράδοσης, μικρότερη ελάχιστη ποσότητα αγοράς, ή όλα αυτά τα πλεονεκτήματα ταυτόχρονα.

Για αυτό, απλώς χρειάζεται να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα.

Το κέντρο αγορών θα επιτρέψει γρηγορότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, πιο ελκυστικές τιμές αγοράς, καθώς και τη δυνατότητα να αγοράσετε ελάχιστες ποσότητες χαμηλότερες από αυτές που επιβάλλουν οι κατασκευαστές γυαλιού. Ωστόσο, δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα. Μετά την αγορά των μπουκαλιών σας, παραμένουν άλλες προκλήσεις: διαχείριση ετικετών, διαχείριση πίσω ετικετών, επιλογή γλώσσας για την εκτύπωση, παράδοση, κ.λπ.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα στοιχεία, και αντιμετωπίζοντας την χαοτική κατάσταση στην Ευρώπη όπου η τιμή της ενέργειας έχει εκτοξευθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αποφασίσαμε να προτείνουμε μια λύση απευθείας από τα Εμιράτα. Πράγματι, εκεί, δεν λείπουν ούτε το πετρέλαιο ούτε η άμμος για την κατασκευή γυαλιού. Επιπλέον, χάρη στην σημαντική παρουσία του τομέα των υψηλής αρωματικής βιομηχανίας στο Ντουμπάι, πολλές ειδικευμένες εταιρείες στην εκτύπωση μπουκαλιών μπορούν να προσφέρουν τιμές πολύ πιο ελκυστικές από αυτές στην Ευρώπη, με πολύ μικρότερα χρονοδιαγράμματα.

Όλα αυτά τα μπουκάλια εκτυπώνονται στο Ντουμπάι

Η εκτύπωση και η αποθήκευση των μπουκαλιών σας στο Ντουμπάι αποδεικνύεται πολύ πιο αποτελεσματική λύση από το να το κάνετε στην Ευρώπη. Από το Ντουμπάι, μπορείτε να αποστείλετε απευθείας τα ελαία σας στις ΗΠΑ, την Ασία, τη Μαλαισία, την Αυστραλία, όπου τα ελαιόλαδα πωλούνται σε πολύ υψηλότερες τιμές απ' ό,τι στην Ευρώπη.

Αυτή η στρατηγική θα σας επιτρέψει να αυξήσετε την προστιθέμενη αξία σας όχι μόνο χάρη στην οικονομία που γίνεται στην αγορά μπουκαλιών, στο χρονοδιάγραμμα και στο κόστος μεταφοράς, αλλά και χάρη στις υψηλότερες τιμές πώλησης.

Στη συνέχεια, αυτά τα μπουκάλια μπορούν να αποσταλούν όπου εσείς επιθυμείτε. Θυμηθείτε ότι στο Ντουμπάι, υπάρχουν ελεύθερες ζώνες εμπορίου, που σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας χωρίς να πληρώσετε φόρο.

Επιπλέον, αυτές οι ζώνες προσφέρουν το πλεονέκτημα της άμεσης επαναπαράδοσης των προϊόντων σας, χωρίς την ανάγκη να περάσετε ξανά από τελωνείο.

Αν ψάχνετε να αναπτύξετε μια νέα μάρκα ή ένα νέο μπουκάλι, με κατασκευή και εκτύπωση απευθείας από το Ντουμπάι, αποθήκευση στο Ντουμπάι, και αποστολή στον προορισμό της επιλογής σας, όλα όσα χρειάζεστε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα.

Μαζί, παρέχουμε επιτέλους στους παραγωγούς ελαιολάδου μια λύση που θα διασφαλίζει ότι τα μπουκάλια τους ταιριάζουν με το επίπεδο των ελαιολάδων τους. Αυτή η προσέγγιση δεν θα είναι μόνο πιο οικονομική, αλλά θα επιταχύνει επίσης ολόκληρη τη διαδικασία. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η συμμετοχή στην Πλατφόρμα Συγκεντρωτικών Αγορών μας θα σας δώσει τη δύναμη διαπραγμάτευσης και τους πόρους ενός πολυεθνικού οργανισμού.

Έχει έρθει η ώρα να επαναστατήσουμε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε την εξαγορά μπουκαλιών ελαιολάδου. Η λύση που προσφέρουμε δεν αφορά απλώς την απόκτηση μιας καλής συμφωνίας για τα μπουκάλια. Πρόκειται για την ενίσχυση των παραγωγών ελαιολάδου, διασφαλίζοντας ότι η φωνή σας ακούγεται και οι ανάγκες σας εκπληρώνονται. Με την πλατφόρμα μας, θα έχετε επιτέλους στη διάθεσή σας τα εργαλεία για να κάνετε την επωνυμία σας να ξεχωρίζει.