Αγαπητοί επισκέπτες, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας που αφιερώνεται στο Εθνικό προϊόν μας, το Ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Μόλις ολοκληρώσαμε τον διαγωνισμό μας, "Best Olive Oils Greece", μια εκδήλωση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους καλύτερους παραγωγούς της χώρας μας, για να γιορτάσει και να αναδείξει , την ποιότητα και την πλούσια κληρονομιά μας στην ελαιοκομία.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι πολύ περισσότερο από μια απλή εκδήλωση, είναι μια σοβαρή αναγνώριση της αντοχής, της επιμονής και της γνώσης των τοπικών παραγωγών μας, κληρονομημένη, από γενιές αφοσιωμένων αγροτών. Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν εργαστεί ακατάπαυστα, σεβόμενοι τις παραδοσιακές μεθόδους και παντρεύοντας τις με την νέα πρωτοποριακή τεχνολογία , για να μας προσφέρουν το Ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο , απαράμιλλης ποιότητας και γεύσης.

Τιμούμε την ποικιλομορφία και την ποιότητα των ελαίων που παρουσιάστηκαν φέτος, κάθε μία από τις οποίες αποδεικνύει το πάθος του παραγωγού της και την αυθεντικότητα της περιοχής του. Σε εσάς, σας λέμε: "Μπράβο! Η δουλειά σας εμπλουτίζει τη χώρα μας και ενισχύει την εθνική μας ταυτότητα."

Εάν δεν είχατε ακόμα την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτήν την περιπέτεια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε σταγόνα ελαιόλαδο που παράγεται στην Ελλάδα μετράει. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό του επόμενου έτους και να συμβάλετε στην ιστορία της ελληνικής ελαιοκομικής αριστείας. Αυτό είναι ένας φόρος τιμής στην πατρίδα μας, στη γόνιμη γη μας και στον ακούραστο λαό μας.

Θα θέλαμε επίσης να αποτίσουμε φόρο τιμής στους επίτιμους κριτές μας, ειδικούς στο ελαιόλαδο που κατάφεραν να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν κάθε δείγμα με απόλυτη αυστηρότητα και αμεροληψία. Η αφοσίωσή τους στο ελληνικό ελαιόλαδο είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Ετοιμαζόμαστε να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα αυτού του ιδιαίτερου διαγωνισμού. Σας καλούμε να παραμείνετε συνδεδεμένοι για να ανακαλύψετε τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που διακρίθηκαν φέτος. Ας γιορτάσουμε μαζί την Ελλάδα, ας γιορτάσουμε το ελαιόλαδό μας, ας γιορτάσουμε το προϊόν που επί σειρά ετών μας κάνει υπερήφανους !