Sell In Our Stores

Αγαπητοί παραγωγοί, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για εσάς να παράγετε ποιοτικό ελαιόλαδο και πόσο περίπλοκο είναι να το εμπορεύεστε.

Σε μια χώρα παραγωγού ελαιολάδου όπως η Ελλάδα, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι καταναλωτές έχουν τις συνήθειές τους ριζωμένες. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι στις μη παραγωγικές χώρες, η πρόσβαση σε ποιοτικό ελαιόλαδο αποτελεί μια πραγματική πρόκληση.

Οι περισσότεροι διανομείς, επιδιώκοντας τη μεγιστοποίηση του κέρδους, συνήθως προτιμούν να αγοράζουν το πιο φθηνό ελαιόλαδο για να το πωλούν στην υψηλότερη τιμή δυνατή.

Επιπλέον, προτιμούν την αγορά μεγάλων ποσοτήτων του ίδιου ελαιολάδου, για να απλοποιήσουν τα διοικητικά καθήκοντα, όπως οι αναλύσεις και οι διαδικασίες εκκαθάρισης.

Τα τελευταία έξι χρόνια, έχουμε συναντήσει εκατοντάδες παραγωγούς και έχουμε κατανοήσει ένα καίριο γεγονός: η διαχείριση ταυτόχρονα της παραγωγής και της διανομής είναι μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για έναν παραγωγό, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας του. Η ιδέα του να ανοίξει κανείς καταστήματα στο εξωτερικό για την εμπορία ελαιολάδου δεν μπορεί να υλοποιηθεί από μία μόνο μάρκα. Κάποιοι το προσπάθησαν και δυστυχώς απέτυχαν. Ο λόγος είναι απλός: οι καταναλωτές θέλουν να έχουν την επιλογή. Όταν μπαίνουν σε ένα κατάστημα, θέλουν να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα καλύτερα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο.

Τον Μάρτιο του 2020, λίγο πριν την απαγόρευση, ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα "Best Olive Oils Store" στη Γαλλία. Από την πρώτη μέρα, καταλάβαμε ότι ο αριθμός των παραγωγών που είχαμε αναφέρει ήταν πολύ ανεπαρκής αντιμέτωπα με την τεράστια ζήτηση. Είτε για φιάλες καθημερινής χρήσης, είτε για κανάτες 5 λίτρων για εστιατόρια και πιτσαρίες, είτε για φιάλες που παρουσιάζονται σε όμορφη συσκευασία για δώρο, το ενδιαφέρον των καταναλωτών υπερέβη όλες τις προβλέψεις μας.

Ακριβώς σε αυτή τη στιγμή συνειδητοποιήσαμε τη σημασία της συνεργασίας μας με έναν διαγωνισμό. Μια τέτοια πρωτοβουλία εξασφαλίζει όχι μόνο στους βραβευμένους παραγωγούς τη δυνατότητα να εμπορεύονται τα ελαιόλαδά τους στα καταστήματά μας, αλλά και εξασφαλίζει στους καταναλωτές πρόσβαση στα καλύτερα ελαιόλαδα κάθε χρόνο.

Η συνεργασία μας με τον Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Ντουμπάι, που πλέον έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους διαγωνισμούς ελαιολάδου, μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε στους καταναλωτές πρόσβαση στα καλύτερα ελαιόλαδα κάθε χρόνο.

Τώρα που έχουμε εντοπίσει τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο, η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης. Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε αυτά τα ποιοτικά ελαιόλαδα διαθέσιμα στους καταναλωτές το συντομότερο δυνατόν.

Λάβαμε πολλές αιτήσεις από ανθρώπους που επιθυμούν να ανοίξουν συνεργαζόμενα καταστήματα. Επίσης, πολλοί παραγωγοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη αυτών των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Έχουν κατανοήσει ότι, πέρα ​​από το ελαιόλαδο, ολόκληρος ο κόσμος στρέφεται αυτήν τη στιγμή προς τα ποιοτικά αγροτικά τρόφιμα.

Προκειμένου να δώσουμε προτεραιότητα στους παραγωγούς, έχουμε θεσπίσει έναν απλό διαδικασία, σχεδιασμένο για τη γρήγορη άνοιξη ενός μεγάλου αριθμού καταστημάτων. Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα ελαιόλαδα θα είναι διαθέσιμα στους αγοραστές απευθείας και χωρίς μεσάζοντες, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η προστιθέμενη αξία θα επιστρέφει επιτέλους στους παραγωγούς αντί για τους διανομείς.

Χάρη στον ιστότοπό μας www.bestoliveoils.store και στις εκατομμύρια συνδέσεις που έχει λάβει μέσα στα χρόνια, μπορέσαμε να εντοπίσουμε τις περιοχές του κόσμου όπου η ζήτηση για ελαιόλαδο είναι μεγαλύτερη και τις εμπορικές ενέργειες που έχουν έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στους καταναλωτές. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, αποφασίσαμε να ανοίξουμε προτεραιότητα σε καταστήματα στο Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, τη Γαλλία και την Ελβετία.

Αντί να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ για τη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις ή διαγωνισμούς χωρίς εγγυήσεις απόδοσης επένδυσης, σας προσφέρουμε μια πιο άμεση και αποτελεσματική εναλλακτική λύση. Φανταστείτε τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε τις 100 καλύτερες μάρκες ελαιολάδου σε ένα κατάστημα: με την κοινή χρηματοδότηση των ετήσιων λειτουργικών εξόδων μεταξύ 100 παραγωγών, η επένδυση μειώνεται σε λίγα εκατοντάδες ευρώ τον μήνα. Αυτή η επένδυση σας προσφέρει όχι μόνο χώρο αποθήκευσης των προϊόντων σας, αλλά και μια πλατφόρμα για να τα εμπορεύεστε απευθείας στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες. Είναι μια καινοτόμος, πραγματιστική και οικονομικά επωφελής προσέγγιση για να κερδίσετε σε ορατότητα και μερίδιο αγοράς.

Από την πλευρά μας, αναλαμβάνουμε πολλά επίπεδα δράσης για να διασφαλίσουμε την επιτυχία αυτής της συνεργασίας. Εντοπίζουμε και εξασφαλίζουμε το ιδανικό κατάστημα, αναλαμβάνουμε τις εργασίες ανακαίνισης και διακόσμησης, και εγκαθιστούμε έπιπλα και πινακίδες, κατασκευασμένα κατά παραγγελία στο εργοστάσιό μας στο Ντουμπάι.

Συντονίζουμε την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού και επιβλέπουμε την εισαγωγή, το δασμολόγηση και την αποθήκευση των ελαιολάδων σας στο κατάστημα. Επιπλέον, εφαρμόζουμε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ για την προώθηση του καταστήματος, ενώ εξασφαλίζουμε την παρουσία του στο διαδίκτυο. Καθώς τα ελαιόλαδα θα είναι ήδη αποθηκευμένα και δασμολογημένα εκεί, υπόσχεται μια εκτελεστική παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες για κάθε παραγγελία που γίνεται online, σε έναν ανταγωνιστικό χρέωση για την παράδοση.

Από την πλευρά σας, αυτή η συνεργασία σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Εκτός από τη δυνατότητα να εμπορεύεστε τα ελαιόλαδά σας με μια σημαντική προστιθέμενη αξία λόγω της απουσίας μεσαζόντων, θα έχετε επίσης ένα αφιερωμένο χώρο όλο το χρόνο, όπου θα μπορείτε να δημιουργείτε προωθητικά βίντεο και φωτογραφίες.

Αυτή η συνεργασία σας προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε αστέρια της κουζίνας και να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο. Μην ξεχνάτε ότι το ελαιόλαδο είναι ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, που συνδέεται ήδη με πολλά σημαντικά γεγονότα, όπως η τελετή των Όσκαρ, συνεργασίες με καταξιωμένα brands και αποκλειστικές προσφορές κατά τη διάρκεια λαμπερών γκαλά.

Αυτή η συνεργασία σας ανοίγει τις πόρτες των μεγαλύτερων παλατιών και πολυτελών ξενοδοχείων, τα οποία θα χαρούν να προσφέρουν τις διάσημες μάρκες σας στους πελάτες τους.

Για να συμμετάσχετε στο πιο φιλόδοξο έργο ποιοτικού ελαιόλαδου και να εμπορεύσετε τα προϊόντα σας στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του πλανήτη, απλώς επιλέξτε τη χώρα όπου θέλετε να διανέμετε τις φιάλες σας με άμεσο και χωρίς μεσάζοντες τρόπο. Σημειώνουμε ότι έχουμε ήδη καταχωρίσει πάνω από 900 βραβευμένους παραγωγούς και περιορίζουμε την πρόσβαση σε 100 παραγωγούς ανά κατάστημα. Αυτό εξασφαλίζει μια αυστηρή επιλογή των πιο αξιόλογων παραγωγών και βάζει σε εξέχουσα θέση τα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδά σας.

Επενδύστε το 1% του κόστους του καταστήματος και απολαύστε 100% των οφελών.

Σε αυτά τα μέρη όπου το κόστος ζωής είναι πολύ υψηλό, η ζήτηση για ποιοτικά ελαιόλαδα είναι πολύ ισχυρή, και τα ελαιόλαδα πωλούνται πολύ ακριβότερα από ό,τι οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Επιλέγοντας να πουλήσετε τα μπουκάλια σας με τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, το πρώτο μας στόχο, εκτός από το μάρκετινγκ και τη φήμη που αυτό θα φέρει στο εμπορικό σας σήμα, θα είναι να πουλήσουμε την ελάχιστη ποσότητα μπουκαλιών που απαιτείται για να καλύψει όλα τα μάρκετινγκ έξοδα που θα έχετε επενδύσει μαζί μας.

Έτσι, η πώληση των ελαίων σας στα ωραιότερα μέρη του κόσμου δεν θα σας κοστίσει τίποτα, θα σας επιτρέψει να έχετε εξαιρετική εικόνα, και όλο το τζίρο που συνήθως ανακτούν οι εισαγωγείς, διανομείς και λιανοπωλητές θα σας επιστρέψει εν τέλει απευθείας.

Επιλέξτε το κατάστημα στη χώρα που επιθυμείτε να διαθέσετε τα μπουκάλια ελαιόλαδού σας.

Επιλέξτε το κατάστημα στη χώρα όπου θέλετε να προωθήσετε τις φιάλες ελαιόλαδό σας και αποκτήστε πλήρη υποστήριξη και συνοδεία σε μάρκετινγκ και logistics, μαζί με συμμόρφωση με τις νομοθετικές απαιτήσεις κάθε χώρας.

ΝΤΟΥΜΠΑΪ

500 € / μήνα

Ετήσια πληρωμή

Πώληση στο Ντουμπάι

Τα Καταστήματά σας

Άμεση Πώληση στους Καταναλωτές

Χωρίς Προμήθεια στις Πωλήσεις

Πρόσβαση στα Καταστήματα 

Αποθήκευση των Μπουκαλιών σας:

Προτεραιότητα για Πώληση στα Παλάτια

Προώθηση Βίντεο

Βοήθεια για την Τήρηση των Προδιαγραφών

Διαχείριση των Τελωνειακών Διαδικασιών

Πώληση Σε Απευθείας Σύνδεση με Εξπρές Παράδοση

Μεταφορά συμπεριλαμβανομένη ανάμεσα στο σπίτι σας και τα καταστήματα

Δωρεάν Διαγωνισμοί

Πώληση στο Ντουμπάι

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

450 € / μήνα

Ετήσια πληρωμή

Πώληση στη Νέα Υόρκη

Τα Καταστήματά σας

Άμεση Πώληση στους Καταναλωτές 

Χωρίς Προμήθεια στις Πωλήσεις

Πρόσβαση στα Καταστήματα

Αποθήκευση των Μπουκαλιών σας:

Προτεραιότητα για Πώληση στα Παλάτια 

Προώθηση Βίντεο

Βοήθεια για την Τήρηση των Προδιαγραφών

Διαχείριση των Τελωνειακών Διαδικασιών

Πώληση Σε Απευθείας Σύνδεση με Εξπρές Παράδοση

Μεταφορά συμπεριλαμβανομένη ανάμεσα στο σπίτι σας και τα καταστήματα

Δωρεάν Διαγωνισμοί

Πώληση στη Νέα Υόρκη

ΠΑΡΙΣΙ

350 € / μήνα

Ετήσια πληρωμή

Πώληση στο Παρίσι

Τα Καταστήματά σας

Άμεση Πώληση στους Καταναλωτές 

Χωρίς Προμήθεια στις Πωλήσεις 

Πρόσβαση στα Καταστήματα

Αποθήκευση των Μπουκαλιών σας:

Προτεραιότητα για Πώληση στα Παλάτια 

Προώθηση Βίντεο

Βοήθεια για την Τήρηση των Προδιαγραφών

Διαχείριση των Τελωνειακών Διαδικασιών

Πώληση Σε Απευθείας Σύνδεση με Εξπρές Παράδοση

Μεταφορά συμπεριλαμβανομένη ανάμεσα στο σπίτι σας και τα καταστήματα

Δωρεάν Διαγωνισμοί

Πώληση στο Παρίσι