Τα καλύτερα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο συγκεντρωμένα σε ένα περίπτερο στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις 

Η σημασία των διεθνών εκθέσεων

Οι διεθνείς εκθέσεις αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για τους παραγωγούς ελαιόλαδου να γίνουν γνωστοί. Πράγματι, συγκεντρώνουν σε ένα μέρος έναν μεγάλο αριθμό πωλητών και αγοραστών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αποτελούν μια αποτελεσματική και κερδοφόρα μέθοδο για όσους επιδιώκουν να εξάγουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό, καθώς επιτρέπουν την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί

Δυστυχώς, πολλοί παραγωγοί δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως αυτές τις εκθέσεις λόγω της έλλειψης οργάνωσης. Οι αγοραστές, με περιορισμένο χρόνο, συχνά επικεντρώνονται στα μεγαλύτερα περίπτερα, που είναι συνήθως καλύτερα τοποθετημένα και πιο ορατά. Επιπλέον, η παρουσία σε μια έκθεση δεν είναι αρκετή.

Ένα αποτελεσματικό μάρκετινγκ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση είναι κρίσιμο για την προσέλκυση της προσοχής των αγοραστών. Επίσης, είναι απαραίτητο να υπάρχουν πωλητές που είναι ικανοί να μιλήσουν διάφορες γλώσσες, λαμβάνοντας υπόψη τη διεθνή ποικιλομορφία των συμμετεχόντων.

Στη συνέχεια, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε ότι το 95% των πιθανών πωλήσεων πιθανώς δεν θα ολοκληρωθούν αν ο παραγωγός δεν έχει απόθεμα ή εκπροσώπηση στη χώρα του αγοραστή.

Οι αγοραστές που ψάχνουν για ποιότητα θέλουν να έχουν το προϊόν διαθέσιμο στον τόπο. Όσοι είναι πρόθυμοι να περιμένουν αρκετούς μήνες για να αγοράσουν ένα ή περισσότερα εμπορευματοκιβώτια συνήθως το κάνουν με την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Συνεπώς, χωρίς ένα κατάλληλο σύστημα αποθήκευσης και διανομής, πολλοί παραγωγοί σπαταλούν χρόνο και ενέργεια να εξηγούν τη δουλειά τους σε άτομα που απλώς ψάχνουν για δωρεάν δείγματα.

Η λύση του Best Olive Oils Store

Στο Best Olive Oils Store, έχουμε τη λύση σε αυτές τις προκλήσεις. Συγκεντρώνουμε σε ένα μέρος τα καλύτερα εμπορικά σήματα ελαιολάδου στον κόσμο.

Αναλαμβάνουμε τα πάντα: τη δημιουργία του περιπτέρου, την παράδοση των δειγμάτων, την τοποθέτηση των δειγμάτων, την τεκμηρίωση και τη μετάφραση. Οι παραγωγοί μπορούν έτσι να επικεντρωθούν στην προώθησή τους μέσω βίντεο που δημιουργούμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση.

Οι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση στα καλύτερα ελαιόλαδα από κάθε χώρα, μπορούν να παραγγείλουν 1 μπουκάλι, 1 κιβώτιο, 1 παλέτα ή 1 εμπορευματοκιβώτιο αν το επιθυμούν και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Μεταφραστές σε αραβικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, κινεζικά, ιαπωνικά, γερμανικά και ελληνικά θα είναι παρόντες στο περίπτερο κατά τη διάρκεια της έκθεσης για να συμβουλεύσουν τους πελάτες.

Σε ό,τι αφορά το κόστος, η λύση μας είναι πολύ συμφέρουσα. Συγκεντρώνοντας πολλούς παραγωγούς σε ένα περίπτερο, μειώνουμε το κόστος συμμετοχής κατά 100. Αυτό επιτρέπει στους παραγωγούς να έχουν πρόσβαση σε ένα περίπτερο πολυεθνικής ποιότητας επενδύοντας ένα πολύ λογικό ποσό χρημάτων.

Οι διεθνείς εκθέσεις μας επιλέγονται με βάση τις χώρες και τις πρωτεύουσες όπου η ζήτηση για ποιοτικό ελαιόλαδο είναι ισχυρότερη. Είναι σε αυτά τα ίδια μέρη που αποφασίζουμε να ανοίξουμε τα καταστήματά μας.

Κάθε συμμετοχή σε μια διεθνή έκθεση που επιλέξαμε ακολουθείται αμέσως από την εισαγωγή των προϊόντων σας στα νέα μας καταστήματα. Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν ειδικά στην ίδια χώρα ή πρωτεύουσα όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση, εξασφαλίζοντας έτσι μια άμεση συνέχιση της παρουσίας σας στην αγορά υψηλής ποιότητας, πέραν της διάρκειας της έκθεσης.

Η επιλογή των χωρών και των πρωτεύουσων για τις εκθέσεις και τα καταστήματά μας δεν είναι τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα μιας ακριβούς ανάλυσης των αγορών όπου η ζήτηση για ποιοτικό ελαιόλαδο είναι ισχυρή και η προσφορά περιορισμένη. Αυτή η προσέγγιση σας δίνει την ευκαιρία να αρπάξετε μια σημαντική αγοραστική δύναμη, όπου η προστιθέμενη αξία για τα προϊόντα σας είναι βελτιστοποιημένη. Η στρατηγική μας στοχεύει στη μεγιστοποίηση του όφελους για εσάς, τους παραγωγούς.

Παρακάτω θα βρείτε τα λογότυπα των διεθνών εκθέσεων τροφίμων και ποτών που έχουμε επιλέξει. Ο ρόλος σας είναι απλά να επιλέξετε την ή τις εκθέσεις στις οποίες επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Ανεξάρτητα από το εάν επιλέγετε μια μόνο έκθεση ή όλες, αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα για να σας εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική παρουσία. Επιλέξτε, και εμείς προετοιμάζουμε τα πάντα.

Εντασσόμενος στο περίπτερο του Καλύτερου Καταστήματος Ελαιολάδου, θα απολαύσετε τα ακόλουθα οφέλη:

Εκθεση των ελαιολάδων σας στο περίπτερό μας, προσελκύοντας την προσοχή αγοραστών και επαγγελματιών της βιομηχανίας.

Προώθηση της μάρκας σας και των προϊόντων σας μέσω των επικοινωνιών μας πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ευκαιρίες δικτύωσης με δυνητικούς διανομείς και συνεργάτες.

Δημιουργία προωθητικών βίντεο από το Καλύτερο Κατάστημα Ελαιολάδου για να τονίσετε τις μάρκες και τα προϊόντα σας.

Αποκλειστική πρόσβαση στις τοποθεσίες μας του Καλύτερου Καταστήματος Ελαιολάδου.

Μόνο οι μάρκες που εκθέτονται στο περίπτερο θα έχουν το δικαίωμα να ενταχθούν στο δίκτυο διανομής μας.

Η δυνατότητα να έρθετε και να παρουσιάσετε τη μάρκα σας στο περίπτερο.

Αναπαράσταση μέχρι 5 διαφορετικών μαρκών ή μπουκαλιών (κάθε μπουκάλι με διαφορετική χωρητικότητα θεωρείται ως μία μάρκα).

Συνέντευξη σε βίντεο εσάς και η δυνατότητα να τραβήξετε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε.

Φυσικά, θα δημιουργήσουμε πολλά βίντεο για την προώθηση της μάρκας σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση.

Πρόσβαση σε διαδικτυακές πωλήσεις και προτεραιότητα σε καταστήματα.

DUBAI

07-09 NOV 2023

3 Days

980 €

ABU DHABI

Decembre 2023

3 Days

1 180 €

DUBAI

19 février 2024

5 Days

2 380 €

GREECE

9 MARS 2024

3 Days

980 €

SPAIN

12 MARS 2024

4 Days

980 €

LONDON

25 MARS 2024

3 Days

1 180 €

ITALY

14 AVRIL 2024

4 Days

980 €

NEW YORK

23 JUIN 2024

3 Days

2 390 €

PARIS

19 OCTOBRE 2024

5 Days

1 180 €

Εάν έχετε ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί από τον ιστότοπό μας, ή εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε πολλές εκθέσεις και να πληρώσετε σε αρκετές φορές, παρακαλώ συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πολύ σύντομα.